No Title
cv: 7905 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



Account manager buitendienst
Bergschenhoek
in overleg
passend werk



Opleidingen:
Microsoft; Poject Computrain Utrecht
1999, certificaat
Word
1999, certificaat
FMEA van Apis Information technologien GmbH Braunschweig
1999
Basisveiligheid VCA
1999
Verzekeringscursussen bij Muncher Ruck (diploma), Tela (diploma)
Verzekeringen A Varia en Brand
1996
Frans communicatie
1992, certificaat
Middle Management
1988, diploma:
Sterkte/zwakte analyse en waardeanalyse
1985, certificaat
Machine inspectie
1984, certificaat
HTS werktuigbouwkunde, afstudeerrichting productietechniek/bedrijfsorganisatie
1975 - 1980, diploma:
HTS stages: Instituut voor wegtransportmiddelen TNO
DAF Trucks afdeling speciale producten
Technische handelmaatschappij L.A. van Eyle &
Co
1979
HAVO
1969 - 1975, diploma:

Werkervaring:
periode:
2003
bedrijf:
Mediprof Biomaterials BV
functie: Account manager buitendienst
werkzaamheden:
Verkoop van biomaterialen: humaan en bovine bot en vlies in Nederland, onderhouden en uitbreiden van relaties, bezoek aan chirurgen die deze materialen kunnen gebruiken, waaronder algemeen- en neurochirurgen en orthopeden.

periode:
2000 - 2002
bedrijf:
Fortis Lease Nederland NV
functie: Asset analist
werkzaamheden:
analyseren van de waardeontwikkeling van roerende zaken, middels een database wordt voor 7 jaar het waardeverloop voorspeld. Dit wordt berekend op basis van: onderhoudsgegevens, snelheid van de techniek en marktgegevens. Voor verschillende objectsoorten zijn marktstudies gedaan. Dit is de restwaardepolitiek van Fortis Lease, ingegeven door de nieuwe leaseregeling. Veel contact met lessees, leveranciers en handelaren van objecten voor de gehele roerende markt.

periode:
1999 - 2000
bedrijf:
Van Doornes Transmissie BV
functie: Pré-productiecoordinator /project engineer
werkzaamheden:
Verantwoordelijk voor pré-producties van nieuw ontwikkelde banden voor een Continu Variabele Transmissie (CVT), verantwoordelijk voor het ontwikkelingstraject na Quality Assessment 1, van levering van het materiaal tot kwaliteitsbeoordeling, proefproducties enz. Budgetten en planningen beheren, vergaderingen voorzitten en rapportages verzorgen, veel contacten met verkoop, kwaliteitsdienst,productie en onderhoudsmedewerkers.
Project Engineer voor het aanschaffen van productiemachines en het in teamverband oplossen van productieproblemen; bv een precisieschaar voor het knippen van een dunne plaat.

periode:
1998 - 1999
bedrijf:
KDS Logistics BV
functie: consultant
werkzaamheden:
Technisch beheer van de trailervloot van 150 st trailers bij KDS Logistics BV: onderhoud organiseren organiseren en uitbesteden en schadebehandeling van de trailers, opstellen van raamcontracten voor het onderhoudswerk, banden en lease bij gespecialiseerde bedrijven.
Technisch schade-expertise: in opdracht van diverse verzekeraars.
Analyse, oorzaakonderzoek en rapportage van complexe technische schades.

periode:
1995 - 1998
bedrijf:
Allianz Nederland NV
functie: acceptant/schadebehandelaar/technisch specialist
werkzaamheden:
Werkzaam op de afdeling technische verzekeringen; voorbereiden van offertes, maken van computerberekeningen, dekkingsbevestigingen en polissen van bouw-, machinebreuk- en verzekeringen voor medische apparatuur en computers, veelvuldig contact met het hoofdkantoor van Allianz en Muncher Ruck in Munchen, het in eigen beheer ontwikkelen van polisvoorwaarden voor computerverzekering, het voeren en ondersteunen van schadebesprekingen met makelaars, verzekerden, aannemers en leveranciers.


periode:
1994 - 1995
bedrijf:
AMW Marine en AMW Services
functie: Chef werkplaats/onderhoudscoördinator
werkzaamheden:
AMW Marine 5 monteurs. Service aan aandrijfsystemen van schepen tot 1100 kW, het coördineren en uitvoeren van service activiteiten en het verkoopgereed maken van deze systemen, opzetten van een onderhoudsbewakingssysteem en het volgen van de technische ontwikkelingen van waterjets voor de reddingsboten van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM).
AMW Services. 6 monteurs. Services aan alle fabrikaten platenwarmtewisselaars, met als huismerk APV, offerte maken, bespreken met de klant, opdrachten verzorgen en verantwoordelijk voor de aansturing en logistiek van de werkplaats, alle werkzaamheden zijn uitgevoerd onder ISO 9002.

periode:
1987 - 1993
bedrijf:
Fokker Aircraft BV
functie: Chef machine- en installatiedienst
werkzaamheden:
projecten voor productie uitbreiding van de Fokker 50 en Fokker 100, verantwoordelijk voorbudget, planning en uitvoering, leiding geven aan stafafdeling en monteurgroepen, nieuwbouw van productiehallen inclusief installaties en machines, een componenten spuiterij, automatische badenlijn voor chemische oppervlaktebehandeling met bijbehorende handelingsysteem, contacten met leveranciers en fabrikanten uit binnen en buitenland bij de aankoop van machine en installaties. Personeelsopbouw: stafafdeling 5, onderhoudsdienst: machine 14, installatie 10, Dordrecht 6, gereedschap 12 totaal 47 medewerkers.

periode:
1982 - 1987
bedrijf:
Rotterdamsche Droogdok Maatschappij BV
functie: Chef outillage
werkzaamheden:
Beheer van projecten en leiding geven aan monteurgroepen, verantwoordelijk voor budget, planning en uitvoering, aanschaf en onderhoud van verspanende gereedschapwerktuigen, planning en controle van de smeerdienst en het gereedschapmagazijn, contacten met leveranciers en fabrikanten in binnen en buitenland bij de aankoop en het onderhoud van machines, implementatie van een lang gatboormachine voor de productie van hydraulische cilinders voor de de Oosterschelde werken. Personeelsopbouw: elektronisch onderhoud 7, mechanisch onderhoud 11, smeerdienst 3, magazijn 10 totaal 31 medewerkers.


periode:
1980 - 1982
bedrijf:
Militaire dienst:
functie: officier bij de directie Materieel Koninklijke Landmacht

periode:
1980
bedrijf:
Hogenboom Spijkenisse BV
functie: Tekenaar
werkzaamheden:
Project "Uitbreiding Dijkzigt Ziekenhuis Rotterdam", tekenwerk van leidingwerk voor medische gassen, water en cv, verantwoordelijk voor planning, uitvoeringen en documentatie.


Curriculum Vitae: