No Title
cv: 7748 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



AutoCAD-Tekenaar

in overleg
passend werk



Opleidingen: LTS Mechanische Techniek
Word- en Exceltraining
AutoCAD 14 en 2000 / Microstation SE / GPGcad IBM / ME10
Introductiecursus Smallworld
Opleiding kabels- en leidingeninformatie (registreren van ondergrondse infrastructuren)
Opleiding: praktijkbegeleider

Momenteel volg ik een opleiding als NEI therapeut (Neuro Emotionele Integratie) het betreft een HBO opleiding die ik volg in Nijmegen bij de stichting AVN Academie voor Vitaliteit en Nei.


Werkervaring:
Periode: van juli 2004 t/m heden:
Gemeente Rotterdam in de functie van AutoCAD-Tekenaar

Periode: van december 2003 t/m juni2004:
Via randstad uitzendbureau diverse werkzaamheden als AutoCAD-Tekenaar.

Periode van mei t/m december 2003: reden beëindiging einde contract.
In de functie van constructie/bankwerker. Mijn werkzaamheden: lassen, het samenstellen van bepaalde onderdelen t.b.v. de draaierij. Het oplassen van slijtagedelen van diverse tandwielen. Het repareren van oude onderdelen.

Periode van november 2002 t/m mei 2003: reden beëindiging einde contract.
In de functie van Autocadtekenaar. Mijn werkzaamheden: autocadtekenen t.b.v. mechaniek. Het vervaardigen van tekeningen onder leiding van een constructeur voor diverse projecten.

Periode van augustus 2002 t/m oktober 2002: reden beëindiging einde contract.
In de functie van puntlasser. Mijn werkzaamheden: vervaardiging van betonijzerconstructies t.b.v. utiliteitsbouw en grotere projecten.

Periode van begin maart 2002 t/m juli 2002: reden beëindiging einde contract.
In de functie van constructie bankwerker/lasser (CO2). Mijn werkzaamheden: het maken van mallen t.b.v. serieproducties, het samenstellen en lassen van diverse onderdelen t.b.v. de bietenrooier (Bieteater).

Periode van januari 2002 t/m begin maart 2002: reden beëindiging einde contract.
In de functie van voorman. Mijn werkzaamheden: het leidinggeven aan 6-25 medewerkers op de zgn. helling op de scheepswerf. Het opnemen van werk i.s.m. de schipper of eigenaar, werkverdeling, planning, urenregistratie en het uitbesteden van werk aan derden.


Periode van maart 2001 t/m december 2001: reden beëindiging verhuizen naar Zeeuws Vlaanderen
Gemeentewerken Rotterdam
In de functie van Tekenaar Projectvoorbereiding speciale producten Kabels & Leidingen
Mijn werkzaamheden: het maken van werktekeningen van de ondergrondse infrastructuur voor geheel Rotterdam en het havengebied (Maasvlakte). Het verzamelen van gegevens bij diverse interne afdelingen, zoals: wegen, kabels en leidingen derden, groenvoorziening, riool, etc. om zo een compleet mogelijk beeld van het project te schetsen.

Periode van 1991 t/m maart 2001: reden beëindiging einde contract.
Via diverse ingenieursbureaus bij klanten in de functies van groepsleider/mentor, assistent ontwerper en bestekschrijver.
Groepsleider/mentor: het omzetten van analoge naar digitale tekenbestanden (dit betreft de centrale antenne installaties). Tevens werden alle nieuwe projecten meeverwerkt in deze conversieslag. Namen van projecten: Gemeente Den Haag, Delft, Utrecht. Deze werkzaamheden werden verricht voor Casema te Delft en UPC te Rotterdam.
Tevens was ik verantwoordelijk voor de opleiding van aankomende tekenaars; de jongeren werden tijdens de projecten 'on the job' door mij opgeleid. Verdere taken: planning, klantenbezoek, voortgangsbesprekingen met de klant, urenregistratie en motiveren van de medewerkers.

Vervolg: Periode van 1991 t/m maart 2001: als assistent ontwerper en bestekschrijver.

Assistent ontwerper: bij Holland Rail Consult te Utrecht. Het voorbereiden en deels ontwerpen -zowel handmatig als digitaal- van werktekeningen t.b.v. beveiliging van de overwegen. Nadat deze werkzaamheden waren uitgevoerd door de desbetreffende aannemer, verwerkte ik deze revisiegegevens in digitale bestanden. Daarna ingezet als assistent ontwerper ingezet voor het project Betuweroute (havenspoorlijn). Werkzaamheden: het verzamelen van gegevens bij diverse interne afdelingen, zoals: werktuigbouwkundige installaties, kunstwerken, spoorbovenbouw, groenvoorziening, etc. om zo een compleet mogelijk beeld van het project te schetsen voor de uitvoerende instantie. Het schrijven van het betreffende bestekshoofdstuk t.b.v. het project onder begeleiding van een ontwerper. Het deelnemen aan een wekelijks terugkerend projectoverleg met de uitvoerende afdeling.

Periode van 1989 t/m 1991:
International Service Center, Schiedam reden beeindiging faillissement.
Lasser, bankwerker en meewerkend voorman, zowel op locatie als aan boord van schepen. Van leidingwerk tot het afmonteren van een nieuw soort luiken t.b.v. COB-schepen (container/oil/bulk) -en onder begeleiding van een specialist uit Zweden- het in bedrijf stellen van deze luiken.
Als meewerkend voorman het leidinggeven aan een ploeg van 18 Portugezen.
Taken: werkverdeling, verzorging en bewaking materiaal, urenregistratie, planning in overleg met de desbetreffende projectleiders van de werf.
Las- en constructiemontage, demontage en reparaties aan leidingwerk t.b.v. water, brandstof en facilitaire installaties. Het werken aan de motoren en generatoren variërend van zuiger en voering tot en met carterwerkzaamheden, ketels en boilers. Alle voorkomende scheepsreparaties werden door mij zelfstandig als onder begeleiding van projectleiders gedaan.

Periode van 1984 t/m 1989: Sietas Schiffwerf, Hamburg (Duitsland): reden beëindiging terug verhuisd naar Nederland.
Op de werf werkzaam geweest als lasser (CO2/Mig-Mag en elektrode laswerk) in de scheepssectiebouw, variërend van laswerk in de dubbele bodem tot de schroefaskoker en het stuurhuis.


Periode van 1978 t/m 1984: Holland Machine Service, Schiedam: reden beeindiging faillissement.
Las- en constructiemontage, demontage en reparaties aan leidingwerk t.b.v. water, brandstof en facilitaire installaties. Het onder begeleiding van een hoofdmonteur werken aan de motoren en generatoren variërend van zuiger en voering tot en met carterwerkzaamheden, ketels en boilers.
Alle voorkomende scheepsreparaties werden door mij zelfstandig als onder begeleiding van projectleiders gedaan.


Curriculum Vitae:
Pagina 1 van 2