No Title
cv: 7662 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



Coördinator/Projectleider

in overleg
passend werk



Opleiding:
Diploma: h.a.v.o. Middelharnis (1971)
Diploma h.t.s. weg- en waterbouwkunde Rotterdam (1975)
Diploma: ambtenaar bouw- en woningtoezicht, Bouwcentrum Rotterdam (1980)
Diploma hoger planologisch onderwijs, h.t.s./NIROV Utrecht (1982)
Diploma general management, instituut voor Bedrijfswetenschappen in Bilthoven (1984)
Diploma: milieudelicten, bestuursschool Den Haag (!985)
Cursus marketing, inclusief stage bij handelsonderneming voor cultuurtechnische en civieltechnische produkten, PBNA Arnhem (!997)
Cursus professioneel leiderschap, Schouten en Nelissen Zaltbommel (2000)


Militaire dienst: Vervuld


WERKERVARING: VAN 1976 TOT HEDEN


* Coördinator bouwdirectie vinex-locatie Zoetermeer. Met als taak het zodanig coördineren van de uitvoerende activiteiten van alle participanten - aannemers van beleggers, woningcorporaties, nutsbedrijven en gemeente - dat een vloeiend proces ontstaat. In relatie daarmee, het afstemmen van de werkzaamheden van voorbereiding en uitvoering.
(Van april 2002 tot heden)

* Projectleider reconstructie (winkel)centrum Bergschenhoek. Betreft de onderdelen grondexploitatie, bodemsanering, planologische aspecten, bouw en woonrijpmaken en overleg c.q. onderhandeling met belanghebbenden, aannemers en belegger.
(Vanaf april 2002 tot heden)

* (Interim)hoofd van een afdeling openbare werken van de gemeente Bergschenhoek, met de werkvelden nieuwe (vinex)projecten, beheer, milieu en verkeer. Samen 26 medewerkers.
(Van September 2001 tot april 2002)

* Free lance adviseur en Coördinator voor een particuliere belegger, Slingerland b.v. uit Breda. Met als belangrijkste taken planologische verkenning en risicoanalyse van potentiële projecten.
(Van juni 2000 tot september 2001)

* Free lance projectleider voor de bouw van een jeugdcentrum annex concertzaal voor de stichting Nehemia te Zwijndrecht
(Van mei 1999 tot juni 2000)

* Hoofd van een afdeling Bouwzaken van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht , met de werkvelden Bouw en Woningtoezicht, Juridische Zaken en Nieuwbouw en Onderhoud gemeentelijke gebouwen. In deze functie verantwoordelijk voor de afgifte van de bouw-, sloop- en aanlegvergunningen, de afhandeling van bezwaarschriften tegen de verleende vergunningen en bestemmingsplannen en de realisatie van gemeentelijke gebouwen met name op de Vinexlocatie. Daarnaast deelnemer/adviseur van verschillende planologische -en bouwprojectgroepen binnen de gemeente. (Van mei 1999 tot juli 2000)


* Free lance adviseur en coördinator voor de bouw van een districtsonderkomen van de provincie Zuid-Holland.
(Van januari 1998 tot mei 1999)

* Interne bouwcoördinator voor het nieuwe provinciehuis van Zuid-Holland. Hierbij speelden, naast het bewaken van de factoren kosten en tijd vooral het voeren van overleg, het effectief onderhandelen en het aansturen van de huisvestingscoördinatoren van de verschillende afdelingen een belangrijke rol. (Van januari 1996 tot januari 1998)

* Bureauchef voor Nieuwe Werken en Renovaties bij Groenservice Zuid-Holland, die met name werk verricht voor recreatieschappen. Met als taken het realiseren van recreatieprojecten en de daaraan gerelateerde cultuurtechnische, civieltechnische- en bouwkundige projecten.
In deze functie tevens projectleider bij de realisatie van een aantal gebouwen, zoals twee restaurants, twee golfclubhuizen en een botenstalling met werkplaats en kantoor. Waarbij de bouwsom varieerde van één tot vijf miljoen gulden.
Het voeren van overleg c.q. communicatie, met de subsidiënt/het ministerie en bestuurders over kwaliteitsniveau, doelstellingen en financiering en met de pachters en gebruikers van de recreatieobjecten, vormde vanwege de vaak tegenstrijdige belangen een belangrijk onderdeel van deze functie.
(Van juli 1990 tot januari 1996)

* Hoofd grondbedrijf en tevens waarnemend hoofd gemeentewerken van de gemeente Nieuw-Lekkerland. Hierbij tevens verantwoordelijk voor het bouw- en woonrijp maken van bestemmingsplannen en de uitgifte van grond en mede verantwoordelijk voor de planologische procedures. Daarnaast coördinator voor de dijkverzwaringsplannen binnen de gemeente. In deze functie vooral optredend als intermediair tussen de verschillende belangengroepen, zoals bewoners van dijkwoningen, bedrijven, watersporters, hoogheemraadschap en rijkswaterstaat.
(Van juli 1980 tot juli 1990)

* Hoofd bureau civiele techniek bij de gemeente Nieuw-Lekkerland. In deze functie verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van civieltechnische projecten, waaronder aanleg en reconstructie van wegen, riolering en kunstwerken en het opstellen van verkeerscirculatieplannen. Daarnaast projectleider voor de realisatie van bestemmingsplannen.
(van september 1978 tot juli 1980)


* Technisch ambtenaar bij de afdeling Projectontwikkeling van de gemeente Wassenaar. In deze functie belast met de voorbereiding en uitvoering van civieltechnische projecten. Waaronder het maken van begrotingen, het schrijven van bestekken en het opstellen van exploitatieopzetten. (Van begin 1977 tot september 1978)

* Uitvoerder c.q. uitzetter van civieltechnische werken, i.c. bouw en woonrijp maken van bestemmingsplannen en het aanleggen van wijkontsluitingswegen bij de H.W.Z. - dochter Visser, op uitleen basis. (Van begin 1976 tot begin 1977)


Curriculum Vitae: